Welkom!

Zoveel maanden van voorbereidingen. Een nieuwe naam bedenken en niet alleen een nieuw logo, maar een hele nieuwe huisstijl. Vergaderingen met de nieuwe redactie. Hoe gaat de website en het nieuwe Harp Magazine eruit zien? Welke rubrieken komen er? Op deze pagina kun je kennismaken met het bestuur.

Vergaderingen met de commissie om de nieuwe vereniging voor alle harpisten vorm te geven. Een groot woord van dank aan Renske de Leuw, Manja Smits, Brenda Dor-Groot en aan de beide penningmeesters, Lenny Berkers en Eddy Sweegers.

De wens leefde al langer om tot één grote harpvereniging te komen. Er werden al veel activiteiten samen ondernomen, zoals het Rosa Spier Harp Concours en de Open Harp Dag. Maar nu was de tijd rijp om de krachten te bundelen en samen een nieuwe vereniging te vormen.  De leden van het nieuwe bestuur zullen zich natuurlijk in het eerste Harp Magazine voorstellen.

Ik ben enorm trots op de nieuwe Harp Vereniging Nederland, de nieuwe website, het nieuwe Harp Magazine en ik ben er ook trots op dat ik de eerste voorzitter mag zijn.

Met de harp in ons hart, staan we samen sterk!

Inge Frimout-Hei
Voorzitter Harp Vereniging Nederland

Save the date: Open Harp Dag 2018!

Op zaterdag 12 mei 2018 zal in Utrecht, voorafgaand aan het Dutch Harp Festival, de eerste Open Harp Dag van de HVN plaatsvinden. Vanaf 10:00u is iedereen welkom om masterclasses en workshops te volgen van topharpisten, te struinen langs de stands van harpwinkels, harpbouwers en nog veel meer! Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 1 januari 2018


Lees verder: