SamenHARPdag 2024

3 februari 2024
Uden

De tweede editie van De SamenHARPdag!
‘bring your harp and play!’

Een middag fijn samen muziek maken voor alle niveaus en voor alle leeftijden. Genieten van het plezier, de mooie klanken, de fijne ervaring én de ontmoeting met een lekker taartje erbij.

We vormen twee groepen waarbij we rekening houden met speelniveau, samenspeelervaring en leeftijd. Heb je nog geen ervaring met samenspel of ben je nog niet zo gevorderd in je spel? Geen probleem! Ook dan kun je deelnemen.

De HVN zorgt voor muziek met verschillende speelniveaus binnen de groepen. De bladmuziek wordt toegestuurd voor wie zich wil voorbereiden, maar ook als je geen tijd hebt om veel te oefenen van tevoren ben je van harte welkom op deze gezellige dag.

De groepen worden geleid en begeleid door Renske de Leuw, Colet Nierop en Mirjam Rietberg.

Wanneer: 3 februari 2024, 12:00u ontvangst, 17:00u einde.

Waar: Uden

Prijs (inclusief drinken en taart): € 15,- / € 10,- voor kinderen onder 18jr
€ 5 ledenkorting

Praktisch: Natuurlijk neem je je eigen harp, kruk en lessenaar mee.

Opgeven via onderstaand formulier:

Ik ben boven de 18

Mijn leeftijd:

Ik speel zolang harp:

Mijn harpspel is op het niveau:

Ik zou mijn samenspel ervaring omschrijven als:

Ik ben lid van de HVN (je ontvangt dan € 5 korting):

Ik hou van taart ;-):

Totaalbedrag:

Ik heb het verschuldigde totaalbedrag overgemaakt op rekeningnummer NL89 INGB 0008 0775 48, t.n.v. Harp Vereniging Nederland.

Geplaatst op 24 oktober 2022