Rosa Spier Harp Concours

Elke twee jaar organiseert de Harp Vereniging Nederland het Rosa Spier Harp Concours. Een concours voor zowel keltische harp als pedaalharp spelers t/m 21 jaar. Goed voor een boost in de ontwikkeling van je harpspel, een leuke persoonlijke uitdaging, een goede ervaring en opstap naar andere (inter)nationale concoursen, elkaar inspireren en ontmoeten.

Het Rosa Spier Harp Concours 2022 is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 28 en 29 mei 2022.
Graag verwelkomen we de deelnemers en luisteraars dan in het Lichtruim in Bilthoven.

Deze editie zijn er de volgende categorieën: Pedaalharp solo en Keltische harp solo.
Kijk hier voor meer informatie over de verplichte werken.

 

Keltische Harp categorie 1:
t/m 10 jaar

Joséphine Mauger

I’m Joséphine, a 10 years old French, who grew up in Singapore and in Dubai. I play Harp and Piano since I’m 7 years old. I arrived last year in The Netherlands, where I discovered the magic of the four seasons in the Northern Hemisphere. I love to play music, especially with my brothers and my harp teacher Anke Bottema. During the lockdown periods, it helps to bring joy at home and to share it with my friends on internet . I also love to play with my dogs Napoléon and Pépito and to cycle in the countryside.

Joséphine gaat spelen:

 • Green Dragonfly – Kathryn Cater
 • Villanos – Diego Fernandez de Huete
 • March – Tschaikovsky
 • Dance of the Reed Pipes – Tschaikovsky
Elma van Egmond

Ik ben Elma van Egmond en ik ben 10 jaar oud. Twee jaar geleden begon ik met harpspelen. Eerst had ik een harp van de muziekschool, maar nu heb ik een eigen harp. Ik vind het heel leuk om mee te doen met dit concours! Mijn andere hobby’s zijn: hockeyen, tekenen, skaten en knutselen.

Elma gaat spelen:

 • Petite Berceuse – A. Hasselmans
 • Canarios – Diego Fernandez de Huete
 • Cynghan-sail Cymry (a Welsh Gro​und) – Edward Jones
Nora Gommers

Ik ben Nora Gommers, ik ben 10 jaar. Ik heb nu 3,5 jaar les van Margaret Forrest. 2 jaar geleden toen het Rosa Spier Concours in Tilburg was, wilde ik ook meedoen, maar toen had nog niet lang genoeg les. Ik hou van harpspelen omdat ik er mijn gevoel in kwijt kan. Ik vind het ook leuk om harp te spelen en te zingen tegelijk.

Nora gaat spelen:

 • The Sea – Inge Frimout-Heij
 • Mont Saint Michel – Inge Frimout-Heij
 • Bagatelles IV – Sabien Canton
 • ‘Canarios’ – Diego Fernandez de Huete
Stijn van der Voort

Ik ben Stijn ik ben 10 jaar en zit in groep 6. Ik zit op judo en speel graag harp. Ik heb een hele lieve papegaai die heet Skippy, ze krijgt graag aandacht.

Ik heb les van Yolanda Davids. De juf zei dat ik goed genoeg was voor het concours maar in eerste instantie wilde ik niet meedoen omdat ik dacht dat ik niet goed genoeg was. Maar de juf, ik en mijn ouders hebben er nog een keer over gepraat en toen ging ik toch meedoen.

Stijn gaat spelen:

 • Ground in f with variations – Henry Purcell
 • Canarios –  Diego Fernandez de Huete
Ela Yalcin

 

Susannah Waleson

 

Elissa van Houdt

Hoi, ik ben Elissa van Houdt en ik ben 9 jaar. Toen ik 5 jaar was, ben ik naar de open dag op de muziekschool in Kampen geweest. Ik keek in het harplokaal en dacht, hé dat wil ik eens proberen! En ja hoor, daar stond mijn favo instrument! Inmiddels heb ik 3 jaar les van een super leuke juf, Janneke van der Lugt. Zij vroeg of ik mee wilde doen aan dit harp concours. Ik zit ook nog op turnen, ballet en acrogym. En soms mag ik paardrijden. Mijn lievelingsdier is…. een paard.

Elissa gaat spelen:

 • March – Peter Illych Tschaikovsky, Arranged by Eleanor Fell and Linda Wood Rollo
 • Canarios uit Compendio Numeroso – Diego Fernandez de Huete, transcriptie: C. Allanic 2021
 • The Andalusian – Kathryn Cater

 

 

 

 

 

 

 

 

Keltische Harp categorie 2:
11 t/m 14 jaar

Robin van Altena

Ik ben Robin.
Ik ben twaalf jaar.
Ik speel harp sinds mijn negende en ik krijg les van Nanja Bakker.
Ik hou van veel soorten muziek, van klassiek tot pop dus daarom speel ik ook veel verschillende soorten stukken.
Naast harpspelen teken ik ook graag.

Robin gaat spelen:

 • Paradetas – Diego Fernandez de Huete
 • Baroque Flamenco – D. Henson-Conant
Cienna Julia Wandt

 

 

Renate Bussink

Mijn naam is Renate Bussink. Ik ben 12 jaar oud en de middelste van 3 kinderen. Ik woon in Zutphen en ga naar het Eligant Lyceum in leerjaar 2. Sinds dat ik 5,5 jaar oud was heb ik harples van Maaike Bosscher. Toen ik een keer een harp hoorde dacht ik: dat wil ik ook kunnen. Ik vind het heel mooi om te spelen en kan er mijn energie goed in kwijt. Sinds 2 jaar speel ik in het Antonio ensemble bij de Muzehof.

Verder knuffel en verzorg ik onze 2 konijntjes graag. En spreek ik graag af met mijn vriendinnen.

Renate gaat spelen:

 • Paradetas – Diego Fernandez de Huete
 • Baroque Flamenco – Debora Henson-Conant
Vera van Lieshout

 

 

Meike van Steenwijk

 

 

Ella Greuters

Ik ben Ella Greuters en ik ben 13 jaar. Ik speel de harp nu voor vier jaar en volg lessen bij Marieke Schoenmakers in Eindhoven. Ik speel graag de harp omdat het een hele mooie klank heeft.

Ella gaat spelen:

 • Paradetas – Diego Fernandez de Huete
 • Brocéliande – Annie Challan
Zippora Potters

 

 

 

 

Keltische Harp categorie 3:
15 t/m 21 jaar

Elise Looman

Mijn naam is Elise Looman. Ik speel ongeveer 12 jaar harp, een hele tijd al vind ik zelf! Toen ik voor het eerst ging harp spelen was ik direct verliefd op dit prachtige instrument. Ik vind het dan ook een eer om nog een laatste keer mee te doen aan het concours. Ik kijk hier met plezier naar uit en hoop dat ik nog lang mijn allergrootste hobby mag uitvoeren.

Elise gaat spelen:

 • Iguazú – Alfredo Rolando Ortiz
 • Chanson du soir – Bernard Galais
 • Bacas – Diego Fernandez de Huete
Emma van Schaik

Hoi, mijn naam is Emma. Ik ben 16 jaar. Ik heb sinds mijn zevende les van Annerieke Kaldeway bij het Kunstenhuis in Zeist.
Ik hield altijd al van optreden, maar in de eerste lockdown had ik opeens meer tijd en energie over voor harp. Toen heb ik een repertoire opgebouwd van ongeveer een half uur dat ik nu in ouderentehuizen en het ziekenhuis in Zeist heb gespeeld. Ook heb ik afgelopen kerst in een ouderentehuis gespeeld met een kerstrepertoire. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met muziek (ondanks de zenuwen die toch elke keer blijven komen).

Emma gaat spelen:

 • Miss Crofton – O’Carolan
 • All the Colors of Rome – W. Mahan
Bas van Haastregt
Ik ben Bas van Haastregt. Ik ben 17 jaar en ik heb ondertussen al zeven jaar harplessen van Annemarie van Dijk.
Ik ben vooral te vinden op middeleeuwse evenementen en speel graag Keltische, Bretonse en middeleeuwse muziek. Soms schrijf ik zelf ook liedjes.
Naast mijn passie voor de harp ben ik graag met planten bezig en ik lees ik vaak boeken. Soms schrijf ik zelf ook gedichten of korte verhalen.
 
Bas gaat spelen:

 • Vita Brevis – Bas van Haastregt
 • Weltschmerz – Steve Sic & J.E. Evans-van der Harten
 • Bacas – Diego Fernandez de Huete
Floris van Ballegooijen

Mijn naam is Floris en ik ben 16 jaar. Ik speel nu ongeveer negen jaar met heel veel plezier harp. Ik heb les van Janneke van der Lugt in Amersfoort. Sinds het begin van dit cursusjaar neem ik deel aan de ‘’School voor Talent’’ van Scholen in de Kunst in Amersfoort. Daar speel ik in een ensemble met blokfluit en gitaar, en dat vind ik heel leuk om te doen. Ook heb ik veel samengespeeld met mijn broer, die gitaar speelt. Daarnaast componeer ik heel graag. Ik heb bijvoorbeeld de cursus ‘’So you think you can write a strijkkwartet’’ gevolgd, waarbij je een stuk schreef dat werd uitgevoerd door een strijkkwartet. En recentelijk heb ik meegedaan aan de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble, waar ik de Koninklijk Conservatorium compositieprijs heb gewonnen. Dat was een heel bijzondere ervaring.

Floris gaat spelen:

 • Aria uit de Goldbergvariaties – J. S. Bach (gearrangeerd door Josh Lane)
 • Bacas uit Compendio numeroso – Diego Fernandez de Huete (transcriptie door C. Allanic)
 • New Blues – D. Henson-Conant

 

 

Pedaalharp categorie 1:
t/m 14 jaar

Davy van der Hoeven

Ik ben Davy van der Hoeven. Ik ben 14 jaar oud en woon in Hendrik-Ido-Ambacht in Zuid-Holland. Ik ben begonnen met harp spelen toen ik 6 jaar oud was bij Ghislaine Voorrecht. Op mijn 12e ben ik naar de Havo/VWO voor muziek en dans gegaan die is gevestigd in het Codarts conservatorium in Rotterdam. Daar heb ik nu les van Lenie de Meij en Gwyneth Wentink. Verder heb ik masterclasses gevolgd van onder meer Rachel Hair, Manja Smits, Lavinia Meijer, Constance Allanic en Masumi Nagasawa. Ik speel regelmatig tijdens diensten in de kerk en op voorspeelavonden op het Codarts. Het mooiste was toen ik gevraagd werd om te spelen op de bruiloft van onze predikant. Vaak krijg ik na deze diensten heel leuke reacties van mensen die het gehoord hebben en dat motiveert me om nog mooier te gaan spelen. Ik heb thuis 2 harpen. Een Merlin van R-harps (haakjesharp) en een David Sonate 47 (full concert pedaalharp). Ik hou ervan om muziek te maken en om veel verschillende stijlen uit te proberen. Ik vond dan ook het verplichte stuk van dit concours erg leuk omdat ik nog niet eerder muziek uit deze tijdsperiode gespeeld had. Mijn grootste doel in de muziek is om mensen mee te voeren in de muziek en hen te laten genieten van de mooie klanken van de harp. Ik hoop uiteindelijk het conservatorium te kunnen doen en professioneel met muziek te kunnen werken. Mijn droom zou zijn om ooit concerten te kunnen geven in Nederland of zelfs over de hele wereld. Ik hoop dan mensen te kunnen emotioneren met mijn muziek want als ik zie aan mijn publiek dat ze ervan genieten/geëmotioneerd raken dan kan ik daardoor de muziek nog beter tot uiting laten komen.

Davy gaat spelen:

 • Allegro assai + Larghetto con Espressione uit Sonata II op.3 – Sophia Corri (1775-1847)
 • A minstrel’s adieu to his native land – John Thomas (1826 – 1913)
Emma Vondenhoff

Emma Vondenhoff is 13 jaar oud en woont in Rotterdam. Ze is begonnen met harp spelen toen ze drie jaar oud was en kreeg les van Nina van Tol. Vanaf haar 8e kreeg ze les van Suzanne Zijderveld en vanaf haar tiende had ze les van Lenie de Meij bij de SKVR. Sinds 2020 gaat Emma naar de Havo/vwo voor muziek en dans (HMD) in Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Daar heeft ze les van Lenie de Meij en Gwyneth Wentink. Emma speelt sinds haar elfde pedaalharp. Ze speelt in het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest.

Ze speelt niet alleen harp, maar ook fagot. Dat is haar tweede hoofdvak op de HMD. Haar verdere hobby’s zijn lezen, zingen en bakken.

Emma gaat spelen:

 • Guitare – Alphonse Hasselmans (1845-1912)
 • Sonata II op.3, Allegro assai + Larghetto con Espressione – Sophia Corri ( 1775-1847)
Nora Dijk

Ik ben Nora. Ik ben 13 jaar. Ik speel al harp sinds mijn 8e en sinds de zomer pedaalharp. Ik zit in 2 VWO van het Sint Bonifatius College. Mijn andere hobby’s zijn paardrijden, klimmen en lezen. Ik ben de harp gaan spelen door mijn juf in groep 5, die ook harp speelde. Nu heb ik nog steeds les van Nick Scholten. Ik ben laatst ukelele gaan spelen en soms speel ik iets op de piano.

Nora gaat spelen:

 • Berceuse – Alphonse Hasselmans
 • Sonata II op.3, Allegro assai + Larghetto con Espressione – Sophia Corri ( 1775-1847)
Hidde Meiburg

Hidde Meiburg (14) speelt sinds 2014 harp en is in 2019 overgestapt naar de pedaalharp en krijgt les van Nick Scholten. Hidde speelt sinds 2017 bij het Domstad Jeugdorkest en speelt momenteel in het Junior en Jeugd orkest.

Hidde gaat spelen:

 • Allegro assai + Larghetto con Espressione uit Sonata II op.3 – Sophia Corri ( 1775-1847)
 • Experience – Ludovico Einaudi
Delphine Palumbo

Delphine speelt sinds haar zevende met veel plezier harp. Ze heeft les bij Manja Smits, en volgt regelmatig masterclasses bij Masumi Nagasawa. Delphine heeft tijdens het Rosa Spier harpconcours in 2020 de 2e prijs solo en 1e prijs duo gewonnen (samen met haar long-term duopartner Anna Petrovitsch). In 2021 won Delphine een eervolle vermelding bij het Prinses Christina Concours. Delphine Palumbo is 14 jaar oud, en ze is geboren in Amsterdam. Delphine zit op het Vossius Gymnasium in Amsterdam en speelt daar harp in het Vossius Symfonie Orkest.
Naast harp studeert Delphine piano bij Marjes Benoist.

Delphine gaat spelen:

 • Acalèphes – Bernard Andrès
 • Sonata nr 2 Allegro assai, Larghetto con Espressione – Sophia Corri
 • Etude de concert en Es mineur – Félix Godefroid

 

 

 

Pedaalharp categorie 2:
15 t/m 17 jaar

Megan van Uffelen

Megan van Uffelen (2005) is geboren in Zwolle. Op 7-jarige leeftijd begon ze met harp spelen op de haakjesharp. Toen ze 13 jaar was stapte Megan over op de pedaalharp en kreeg ze vervolgens les van Manja Smits. In september 2019 werd Megan toegelaten tot de Jongtalent Klas van het ArtEZ conservatorium in Zwolle waar ze haar lessen vervolgde bij Manja Smits.

Vanaf 2019 heeft Megan geparticipeerd in een aantal nationale en internationale concoursen. Ze heeft hier veel plezier in. In september 2020 was Megan finalist in het Koninklijk Concertgebouw Concours. Hierbij mocht ze spelen in de Kleine Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam. Op basis van haar optreden is ze uitgenodigd om bij een lunchconcert te komen spelen. In de Classical Music Competition 2021 georganiseerd door Vienna Classical Music Academy werd ze op basis van haar online inzending uitgenodigd om in de finale te komen spelen in september 2021 in het Mozarthuis te Wenen. Met haar optreden behaalde ze de eerste prijs in de categorie onder de 18 jaar.

Megan is één van de vijf geselecteerde harpisten die uitgenodigd is voor een “International Celebrity Masterclass” van het Wereld Harp Congres dat zal plaatsvinden in juli 2022 in Cardiff.

Megan kijkt er erg naar uit om deel te nemen aan het Rosa Spier Harp Concours!

Megan gaat spelen:

 • Sonate II, Fantasia in E-flat + Andantino con Espressione from “Four Original Lessons” – Philippe Jacques (James) Meyer (1737-1819)
 • Féerie Prélude et Danse – M. Tournier (1879 – 1951)
Mariska Doveren

 

 

Maud Wentholt

 

 

Léopold Mauger

My name is Léopold, I’m 15 years old and I grew up in Singapore and in the United Arab Emirates. I play piano since I’m 7 years old and I started playing Harp in 2018. I arrived last year in the Netherlands, where I became Anke Bottema’s student. I play the pedal harp from last December onwards, allowing me to explore further the harp repertoire. I enjoy composing music and listening to my favorite composers: Rachmaninoff, Bach and Chopin. I love learning Physics and Mathematics to better understand our world .

Léopold gaat spelen:

 • Notturno – Lex van Delden
 • Fantasia – Phil. James Meyer
 • Andantino – Phil. James Meyer
 • Concert Solo Baroque Flamenco – Deborah Henson-Conant
Ilse Wijers

Ik ben Ilse Wijers en ik ben 16 jaar. Ik speel sinds mijn 7e harp bij BplusC in Leiden, waar ik les krijg van Sabine Meijers. Ik woon in Leiden met mijn ouders, mijn broer en mijn hond. Naast harpspelen rij ik ook paard. Ook speel ik al zo’n 7 jaar in een harpensemble met 7 andere mensen. hiermee geven we soms ook kleine optredens.

Ilse gaat spelen:

 • La Source – Alphonse Hasselmans
 • Sonata – Philippe Jacques Meyer
 • Andantino con Espressione – Philippe Jacques Meyer
 • Tenderly emoted (Prélude nr 1 uit 5 petits préludes intimes) – Carlos Salzedo
 • Procession-like (Prélude nr 5 uit 5 petits préludes intimes) – Carlos Salzedo

 

 

Pedaalharp categorie 3:
18 t/m 21 jaar en/of fulltime vakopleiding

Marlies Claudien de Lange

Marlies de Lange raakte geïnspireerd om harp te spelen op vierjarige leeftijd toen ze voor het eerst het Händel Harp concerto in Bes hoorde. Het duurde echter tot haar negende jaar voordat ze (eindelijk!) met dit instrument aan de gang mocht bij Alicia Jimenez. Op latere leeftijd volgde ze lessen bij Petra van der Heide en nog later bij Marleen de Bakker, wie haar heeft ondersteund naar de auditie voor het conservatorium in Amsterdam, waar ze sinds 2020 klassieke harp studeert bij Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. Hier heeft ze o.a masterclasses mogen volgen van Sivan Magen en Anneleen Lenaerts. Marlies speelt ook regelmatig mee met amateur orkesten zoals het Amersfoorts Jeugd Orkest in 2017 tot 2021, Young Talent Orchestra in 2018, het Nederlands Studenten Orkest in 2021 en Talent Op Podium Leiden in 2021. Verder heeft Marlies in 2017 een eervolle vermelding gekregen bij het Prinses Christina Concours en twee tweede prijzen in 2020 voor de vorige editie van het Rosa Spier harpconcours. Verder nam Marlies deel aan Klassiek op het Amstelveld in 2016 en 2019. Tegenwoordig is ze lid van het orkest van de Vrije Universiteit. Verder houdt Marlies van rolschaatsen, tekenen en zingen en wenst luisterplezier toe aan iedereen die het Rosa Spier dit jaar komt luisteren!

 • Sonata VI – Jean Baptiste Krumpholz
 • Why?- Aspasia Nasopoulou
 • Ballade- Jacques Ibert
Shamáti Willemse Shamáti is 17 jaar en 1e jaars student aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. In 2020 nam ze ook deel aan het Rosa Spier Harp Concours en ze speelt regelmatig op het Jong Talent Concours. Ze speelt graag in ensembles en heeft ook veel plezier in solo optredens op sfeervolle locaties, maar harp lessen geven heeft haar grootste passie.

 • Adagio con espressione uit Sonate VI op.8 – Jean-Baptitste Krumpholtz
 • Prelude, Nocturne en Fire Dance uit Petite Suite – David Watkins
 • Au seuil du temple en Lolita la danseuse uit Images 1e suite – Marcel Tournier
Sara van den Brink

Sara van den Brink (2002) uit Kampen begon op zevenjarige leeftijd met harp spelen. Ze heeft de eerste zeven jaar les gehad van Janneke van der Lugt bij Quintus Kampen, waar ze met lof haar D-examen behaalde. Ze is in 2020 begonnen aan de Bachelor Klassiek Harp te ArtEZ Zwolle bij Manja Smits, na daar twee jaar de Jong Talentklas en een jaar de Vooropleiding Harp te hebben gedaan.
Sara heeft aan verscheidene concoursen meegedaan, waar ze meerdere prijzen heeft behaald. Zo won ze in 2011 en 2018 de tweede prijs op het Rosa Spier Harp Concours, in 2016 de eerste prijs op Jeugd Muziek Concours Oost en in 2018 de eerste prijs in de regionale finale van het Prinses Christina Concours in Enschede. Tot slot heeft zij eind 2019 zilver gewonnen in de International Harp Competition in Slovenië.
Sinds 2018 vormt Sara het harpduo Sanne&Sara met Sanne Bakker, waarmee ze in 2019 succesvol heeft meegedaan met het PCC in Groningen, met als gevolg vele duo-concerten. In 2021 vielen zij in de prijzen bij de eerste editie van het Kamermuziek Concours Gelre. Sara geeft daarnaast ook geregeld solo concerten en optredens in andere samenwerkingsverbanden. Ze is drie jaar lang harpiste geweest bij Jeugdorkest de Vuurvogel in Zwolle en heeft als soliste gespeeld bij Symfonia Jong Twente.
Ook is ze bezig met haar andere muzikale kanten te ontdekken, zo improviseert ze veel en maakt ze muziek op de harp met haar loopstation. Met zangers Fabiënne Schadee vormt Sara het duo Ça va Bien. Samen schrijven ze met harp en elektronica eigen muziek.

 • Contemplation – H. Renié (1875-1956)
 • Sonate VI op.8 from Six Sonates pour la Harpe : 1e deel Adagio con espressione – Jean-Baptitste Krumpholtz ( ca. 1745-1790)
 • La danse du moujik – M. Tournier (1897-1951)
Jamilia Baars

Mijn naam is Jamilia Baars en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment studeer ik aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Hier krijg ik harplessen van Gwyneth Wentink en Lenie de Meij.

 • La Source – Hasselmans
 • k11 – Scarlatti
 • Improvisations for harp – Mathias
 • Sonate no. 6 – Krumpholtz
Inge van Grinsven Inge van Grinsven (20) ontdekte haar passie voor de harp op 9 jarige leeftijd. Sinds 2019 studeert zij harp aan het conservatorium van Amsterdam bij Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. Ze heeft een aantal masterclasses gevolgd waaronder bij haar idolen Remy van Kesteren en Alexander Boldachev. Op nationale en internationale concoursen heeft zij diverse prijzen gewonnen. Zo won zij in 2017 de 1e prijs bij het Archipel Muziekconcours en in datzelfde jaar een 2e prijs op het Internationaal harpconcours in Portugal. In 2019 heeft zij de AMPA Willem Twee talentprijs gewonnen; een prijs voor het beste lunchpauzeconcert, verzorgd door conservatoriumstudenten van Tilburg. Daarnaast is Inge laureaat van Classic Young Masters sinds 2017; een stichting die jonge getalenteerde musici begeleidt en coacht in hun ontwikkelingen. Als soliste heeft Inge opgetreden met Orkest Zuid en met Sinfonia Rotterdam. Ze heeft orkestervaring in het JeugdOrkest Nederland en het Nationaal JeugdOrkest. Inge trad o.a. op in de Doelen in Rotterdam, het concertgebouw Amsterdam, tijdens het Grachtenfestival Amsterdam, het Bachfestival in Dordrecht, bij Podium Witteman en op NPO Radio 4. Inge geniet ervan om met haar harp een muzikaal verhaal te vertellen waarbij ze graag laat horen hoe veelzijdig het instrument is.

 • Sonate VI op.8 from Six Sonates pour la Harpe – Jean-Baptitste Krumpholtz ( ca. 1745-1790)
 • Féerie (prelude et danse) – Marcel Tournier (1879-1951)
 • Toccata – Guillaume Connesson (1970-)
Jareach Gilula

 

 

 

 

 

 

 

Van de finale van de laatse editie in januari 2020 is een mooie videoregistratie gemaakt.
Bovenaan de Keltische harp en daaronder de pedaalharp categorie.
Met dank aan OpenWebCast voor de opname en vooral dank aan de deelnemers voor hun prachtige bijdragen.

Laatst bijgewerkt op 20 januari 2022