Ons prikbord met weetjes en diverse advertenties.

Plaats advertentie

Te koop: Mürnseer hakenharp

Ik verkoop mijn hakenharp wegens aanschaf van een pedaalharp.
De hakenharp is gekocht in 2010 bij de Veer-van Hattem en is van het merk Mürnseer. De harp is zeer recent gereviseerd bij de Veer-van Hattem (nieuwe set bassnaren + geïntoneerd).

De harp heeft 36 darmsnaren en een voet, en heeft daardoor een heel mooi vol geluid. Vraagprijs € 2800,-, inclusief transporthoes en stemsleutel.

Meer foto’s zijn te vinden op Marktplaats.

Naam: Emma Vos
Telefoonnummer: 0615331161
E-mailadres: emmajvos@gmail.com

Geplaatst op: 16 november 2020

Te huur : Lyon& Healy Prelude 40

Ik verhuur mijn Lyon & Healy Prelude 40 uit 2017. Zij is volledig gereviseerd in de Salvi/L&H-fabriek in de zomer 2020.
De kleur is mahonie en de kroon is verguld.
Inclusief: set houten voeten, set metalen voeten, stofhoes, transporthoes, stemsleutel.
Huur bedraagt 40€/maand. Huurder dient een verzekering af te sluiten.
Ik verhuur deze harp omdat ik ben doorgegroeid naar een pedaalharp. Tegelijk wil ik niet definitief afscheid nemen van mijn Lyon & Healy maar hoop dat iemand anders er net zoveel van kan genieten als ik.

Naam: Louise Janssen–Boudon
Telefoonnummer: 0623257745
E-mailadres: louise.janssenboudon@yahoo.com

Geplaatst op: 8 november 2020

Te koop: David Sonate 47E dubbelpedaalharp

Volle warme klank, stijlvolle decoratie op het klankbord. Inclusief: Transporthoes, stofhoes, stemsleutel en een aantal reserve snaren.

Hoogte 187 cm, 36 kg. 47 snaren. Altijd onderhouden bij De Veer- van Hattem harpen en professioneel bespeeld. Ik kocht de harp nieuw in 2003 en ga nu een andere harp aanschaffen.

Vraagprijs €23.900,-

Meer foto’s zijn te zien op marktplaats.

Lenie de Meij
Leniedemeij@ gmail.com

Geplaatst op: 20 oktober 2020

Silver Spears haakjesharp te koop

Harp: Silver Spears Camlad 34 nylon-snaar. Houtsoort is kersen en het heeft goudkleurig Camac haakjes. Bouwjaar is 2015.
Het heeft een warme klank en is een prima maat voor een kind en met de opvouwbaar verhoging (20 cm) is het net zo goed voor een volwassene. De pilaar is 141cm hoog en bij de nek/knieblok is de harp 110 cm hoog.

Incl. transporthoes, stemsleutel en opvouwbaar verhoging in dezelfde houtsoort.

Nieuwprijs: in deze uitvoering €4020

Vraagprijs: €2900

Zie ook: https://zingendesnaar.nl/silver-spear-camlad-34.html

Naam: Margaret Forrest
Telefoonnummer: 0651718060
E-mailadres: harpmargaretforrest@gmail.com

Geplaatst op: 3 oktober 2020

Haakjesharp te koop

Merk Wotan, type Pinokkio met identificatienummer. Wordt verkocht, omdat dochter een ander instrument is gaan bespelen. Altijd voorzichtig mee omgegaan en goed op toon gehouden. Één snaar is vervangen. Kleine beginnersharp.
Is te bezichtigen in Borger, Drenthe.
Vraagprijs: 950 euro

Naam: Simone Knaap
Telefoonnummer: 0599 333277
E-mailadres: simone@chiropractieborger.nl

Geplaatst op: 24 augustus 2020

Bladmuziek te koop

Na een harpstudie en nog jaren spelen, is mijn harpleven inmiddels opgedroogd ;-). Alleen een mooie folkharp bevolkt mijn wereld nog. Tijd om ook de bladmuziek te laten gaan. WEGENS VERHUIZING GRAAG SNEL REAGEREN !

– prijs nader overeen te komen,
– meeste titels vertonen gebruikerssporen, een aantal zijn nieuw.
– deel van de titels staat ‘Br’ voor want vertoont brandsporen – zie foto bovenste rij – ontstaan na brand in een opslagruimte!

Titels starters:
– Br: Fun from the First (vol. I en II)/ Medieval to Modern – Samuel Milligan
– Br. Little harp book/ First-grade pieces for Harp – Grandjany/ Weidensaul
– Br: Old tunes for new harpists – Mildred Dilling
– Br: Charades,/Marelles (cahiers 1+2)/ La Gimblette/ Ribambelle/ en mijn favoriet, Aquatintes – Bernard Andrès
– Trois pet. pieces faciles – Alph. Hasselmans
(toetje: gebonden kopietjes van Alain Stivell)

Titels gevorderden:
– Br: Sonatina Prodigio – Virgilio Mortari
– Br: Sonate – Phillip Jacob Mayer
– Tentos (Portugese Renaissance muziek) – P.M. Rodriques Coelho
– Pavane – Maurice Ravel
– Six Noels/ Images – Marcel Tournier
– Impromptu pour harpe – Albert Roussel
– Spanish Masters (16de-17de eeuw) – Nicanor Zabaleta
– Three Songs without words – P. Ben-Haim (mooi! Melodie instrument en piano)
– Sonate – Germaine Tailleferre

Contact: Sonja Bollen, Amsterdam-Ravenswaaij, 06 1433 0073

Geplaatst op: 24 augustus 2020

harpdocent(e) gezocht

Onze harpjuf stop er mee!
We zoeken iemand die onze dochter (10) kan lesgeven. ze heeft nu bijna een jaar les
omgeving: Zwolle

Naam: Albert Noordhof
Telefoonnummer: 0647410527
E-mailadres: anoordhof@hotmail.com

Geplaatst op: 3 juni 2020

Mürnseer enkelpedaalharp te koop

Prachtige Oostenrijkse Mürnseer volksharp / enkelpedaalharp met 40 darmsnaren te koop, inclusief bijpassende kruk, hoes, stemsleutel en reserve snarenset. Een mooi totaalpakket om goed uitgerust aan het harpspelen te beginnen! Net als ik heb gedaan ruim een jaar geleden. Losse onderdelen verkopen heeft daarom niet mijn voorkeur.
De Mürnseer harp is in uitstekende staat geeft een prachtig warm geluid en heeft geen beschadigingen. Na ruim een jaar met veel plezier op deze fijne harp te hebben gespeeld, maak ik de overstap naar de concertharp. Anders had ik geen reden om van deze handzame harp af te zien! Qua gewicht en lengte praktisch om te vervoeren per auto, als de achterbank geklapt kan worden.
Schroom niet om vragen te stellen, een muziekinstrument aanschaffen is een weloverwogen keuze.

Langskomen en uitproberen / spelen mogelijk (rekening houdend met de aanwijzingen van het RIVM vanwege het Corona virus).

Alle specificaties zijn te vinden op Marktplaats
Totaal inclusief harpkruk, harphoes, stemsleutel en reservesnaren met 10% korting:

Naam: Swana van Schaardenburg
Telefoonnummer: 0629010234
E-mailadres: swanavans@gmail.com

Geplaatst op: 26 mei 2020

Advertenties op het prikbord worden na een half jaar automatisch verwijderd.