Ons prikbord met weetjes en diverse advertenties.

Plaats advertentie

Gevraagd: transporthoes voor Lutgerinkharp

Zie titel.

Naam: Linda Simonse
Telefoonnummer: 0636011458
E-mailadres: Daanenlies@gmail.com

Geplaatst op: 8 april 2021

harpkist te koop

Te koop: een harpkist van een Lyon & Healy style 15 ( semi grand) t.e.a.b.

Naam: Alex Bonnet
Telefoonnummer: 06 38 797 000
E-mailadres: harpalexbonnet@gmail.com

Geplaatst op: 8 april 2021

Triplett Christina te koop

Deze Triplett Christina heeft 25 nylon snaren (C-F) waarvan de bassnaren nylon-omwonden zijn voor een voller geluid. De snaren zijn voorzien van goudkleurige Truit-haakjes en de snaren zijn een half jaar oud.
De klankkast heeft een laser-gravure van rozen en het merkplaatje de naam “Connie” en een vredesduifje. Houtsoort is walnoot, leeftijd is onbekend.
De harp is voorzien van een pick-up systeem en kan dus versterkt worden bespeeld.
Hij wordt geleverd met een gegraveerde standaard, een gegraveerde lapbar en gegraveerde stemsleutel. Natuurlijk ontbreekt de gevoerde tas/rugzak niet om alles veilig in te vervoeren.
De harp heeft een gaatje in de klankkast (waar het zwarte hartje overheen zit) waar de vorige eigenaar een ledstrip voor verlichting door heen heeft gefabriceerd. Deze verlichting was defect en is verwijderd. Ook heeft de harp een buzzer welke nog opgelost moet worden door de koper.
Huidige Nieuwprijs van deze set zou €3520,- zijn (2545 harp, 275 truitlevers, 200 graveren, 135 standaard, 90 lapbar, 50 pick-up, 225 tas)
Natuurlijk kan de harp bespeeld en beluisterd worden!
Petra Heijnen-Blok
Harderwijk

Geplaatst op: 18 maart 2021

Harpkist voor concertharp

Harpkist voor (grote) Salvi concertharp.
Ongeveer 60 jaar oud.
Locatie: Ohé en Laak

Vraagprijs € 200,–
Jan Rijkers
grotejanneman@hotmail.com

Geplaatst op: 4 maart 2021

Schilderij van Musicerende Harpist(e) van Jana Dolenc

Dit schilderij van de Musicerende Harpist(e) is van de Sloveense kunstenares Jana Dolenc (geb.1964 te Ljubljana) uit haar serie “Muziek in Beweging en Kleur”. Zij woonde en werkte in Leusden van 1993-2003 en is met haar Nederlandse gezin terugverhuisd naar Slovenie,
alwaar zij nog steeds actief is als kunstenares na vele exposities in binnen- en buitenland.

Dit schilderij (afm. 80×100 cm) is met zijn briljante kleuren zowel modern als figuratief. Wie speelt en wie luistert wordt vaag aangegeven; er is een sfeer van intense concentratie, expressie en emotie, waarbij de klanken als het ware in de kleuren rondzingen. De bovenkant van de Harp wordt daarbij tot een levende notenbalk en de schetsmatig bewegende handen zijn voelbaar in actie.

Te koop aangeboden: voor nadere informatie: tel. of email
Naam: Hans van der Giessen
Telefoonnummer: 0341842973
E-mailadres: jeg.ferie@ziggo.nl

Geplaatst op: 14 januari 2021

Te koop: David Sonate 47E dubbelpedaalharp

Volle warme klank, stijlvolle decoratie op het klankbord. Inclusief: Transporthoes, stofhoes, stemsleutel en een aantal reserve snaren.

Hoogte 187 cm, 36 kg. 47 snaren. Altijd onderhouden bij De Veer- van Hattem harpen en professioneel bespeeld. Ik kocht de harp nieuw in 2003 en ga nu een andere harp aanschaffen.

Vraagprijs €19.800,-

Meer foto’s zijn te zien op marktplaats.

Lenie de Meij
Leniedemeij@ gmail.com

Geplaatst op: 10 januari 2021

gezocht: flightcase voor 22-snarige Triplett (Zephyr) harp > hulp is welkom!

Voor deze harp: https://triplettharps.com/zephyr-22-string.php
zoek ik een solide reiskoffer (hardcase, of carbon) die zo compact mogelijk is en uiteraard ook stevig. Ik vind tot nu toe nergens een koffer die de vorm van de harp volgt, maar misschien is iemand op deze website bekend in de wereld van de harpkoffers?

Dusty Strings heeft een hele mooie transportkoffer, maar deze is veel te groot.
De binnenmaten zouden ongeveer 74x40x25 moeten zijn. En idealiter de vorm van de harp volgen.
Heeft u zelf niets, maar kent u misschien een goede Nederlandse, Duitse of Belgische fabrikant die u kunt aanbevelen? Dan hoor ik het graag!

Alvast bedankt,
Boris
boris.drost@yahoo.com

Geplaatst op: 19 december 2020

Te huur : Lyon& Healy Prelude 40

Ik verhuur mijn Lyon & Healy Prelude 40 uit 2017. Zij is volledig gereviseerd in de Salvi/L&H-fabriek in de zomer 2020.
De kleur is mahonie en de kroon is verguld.
Inclusief: set houten voeten, set metalen voeten, stofhoes, transporthoes, stemsleutel.
Huur bedraagt 40€/maand. Huurder dient een verzekering af te sluiten.
Ik verhuur deze harp omdat ik ben doorgegroeid naar een pedaalharp. Tegelijk wil ik niet definitief afscheid nemen van mijn Lyon & Healy maar hoop dat iemand anders er net zoveel van kan genieten als ik.

Naam: Louise Janssen–Boudon
Telefoonnummer: 0623257745
E-mailadres: louise.janssenboudon@yahoo.com

Geplaatst op: 8 november 2020

Silver Spears haakjesharp te koop

Harp: Silver Spears Camlad 34 nylon-snaar. Houtsoort is kersen en het heeft goudkleurig Camac haakjes. Bouwjaar is 2015.
Het heeft een warme klank en is een prima maat voor een kind en met de opvouwbaar verhoging (20 cm) is het net zo goed voor een volwassene. De pilaar is 141cm hoog en bij de nek/knieblok is de harp 110 cm hoog.

Incl. transporthoes, stemsleutel en opvouwbaar verhoging in dezelfde houtsoort.

Nieuwprijs: in deze uitvoering €4020

Vraagprijs: €2900

Zie ook: https://zingendesnaar.nl/silver-spear-camlad-34.html

Naam: Margaret Forrest
Telefoonnummer: 0651718060
E-mailadres: harpmargaretforrest@gmail.com

Geplaatst op: 3 oktober 2020

Advertenties op het prikbord worden na een half jaar automatisch verwijderd.