Ons prikbord met weetjes en diverse advertenties.

Plaats advertentie

Aangeboden: Salvi Titan hakenharp

Mooie harp met prachtige klank. Wij verkopen deze harp i.v.m. de aanschaf van een pedaalharpOp verzoek sturen wij foto’s toe.

Naam: Floris van BallegooijenE-mailadres: floris.vb.2005@gmail.com

Geplaatst op: 11 mei 2022

Harp-ensemble zoekt leden!

Het Telyn-ensemble zoekt nieuwe leden!Het harpensemble uit Noord-Holland Noord bestaat momenteel uit 8amateurharpistes en staat onder leiding van harpdocente KlaartjeBroers. We repeteren 10 keer per jaar en geven elk jaar tweeoptredens. De repetities vinden één keer per maand plaats op dedonderdagavond, in de Lucebertschool in Bergen, Noord-Holland, van20.00 – 21.30 uur. We spelen allerlei muziekstijlen, van klassiek totZuid-Amerikaans, van Boogie Woogie tot Engelse ballades en een liedje van Wim Sonneveld. De kosten bedragen €150,-per schooljaar. Het ensemble staat open voor alle niveaus en alleleeftijden.Wil je meedoen, stuur een mailtje aan Klaartje:klaartje.broers@xs4all.nl of bel 06-18325996

Geplaatst op: 29 april 2022

Verhuur pedaalharp Camac Clio

Hallo!

Ik verhuur deze pedaalharp Camac Clio van 44 snaren voor de aankomende anderhalf tot twee jaar vanwege mijn studie in het buitenland. Hij wordt verhuurd voor €80 per maand. Hij is goed onderhouden en heeft een mooie zuivere klank. Steekkar en (zelf gemaakte) hoes komen erbij voor vervoer en eventueel ook muziekstandaard.

Voel je welkom om de harp eerst uit te proberen of om mij te contacteren voor meer foto’s!

Naam: Robin BreedeveldE-mailadres: robin.breedeveld@gmail.com

Geplaatst op: 29 april 2022

Te koop: Camac Hermine

Ik verkoop mijn Camac Hermine. (34 carbon snaren met Camac haakjes). Het is de uitvoering in esdoorn. Leeftijd ongeveer 15 jaar. De harp is in prima toestand, alleen een paar krasjes door normaal gebruik. Vraagprijs € 1300.

Naam: Marcel SommerE-mailadres: marcel.c.sommer@gmail.com

Geplaatst op: 22 maart 2022

Jan Nijp harp te koop

Vanwege o.a. verhuizing te koop mijn Jan Nijp hakenharp. Met draaihaakjes . In perfecte conditie en met een mooie klank. Hoogte 1m60 en met 36 snaren .

Naam: Inez de VriesE-mailadres: inezjdevries@gmail.com

Geplaatst op: 22 maart 2022

Advertenties op het prikbord worden na een half jaar automatisch verwijderd.