Ons prikbord met weetjes en diverse advertenties.

Plaats advertentie

Venus pedaalharp te koop

Hierbij bied ik mijn prachtig klassieke Venus uitgebouwde pedaalharp te koop aan.

Ik heb hem destijds overgekocht van Castermans, de harp heeft altijd op een (kleine) muziekschool gestaan waarbij maar enkele leerlingen lesnamen. Nadat de muziekschool failliet is gegaan is de harp vervolgens vanuit Castermans in mijn bezit gekomen. De harp was nauwelijks gebruikt door de eigenaar voor mij en is in mijn bezit goed onderhouden en professioneel bespeeld.

Begin juli 2021 is de harp  door Davide Rosso (technicus bij Salvi Italië), volledig nagekeken, gereviseerd en zijn er nieuwe vilten op de pedalen geplaatst en zijn de bassen gedeeltelijk vervangen voor een nog mooiere klank.
Prijs incl bijpassend bankje, stofhoes en op maat gemaakte (Lyon and Healy) transporthoes €12.000 euro.
Uitproberen mag altijd, ik kan ook geluidsfragmenten toesturen op verzoek.
Naam: Fenna Jaminon
Telefoonnummer: 06
E-mailadres: fenna_0594@hotmail.com

Geplaatst op: 15 juli 2021

Te koop: Camac Athena

Te koop aangeboden: een zwarte Camac Athena met gedecoreerde rechte klankkast. Een prachtige studieharp die jarenlang met heel veel liefde bespeeld is. De term studieharp kan misleidend zijn – het is een sober uitgevoerde harp met weinig poespas, maar kent een warme klank en een makkelijke speelbaarheid. Dit instrument heeft in de spotlights gestaan bij talloze concerten door heel Nederland en doet zeker niet onder voor zijn grotere boers en zussen van Camac.

De harp heeft in juni 2021 een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad bij Camac in Rotterdam. De originele aankoopbewijzen zijn nog aanwezig (de harp is gekocht in 2006 en na twee jaar van eigenaar gewisseld). Er zijn wat lichte gebruikssporen op de klankkast en een kleine beschadiging op een van de pootjes.

De harp wordt verkocht inclusief stofhoes, transporthoes, Harpo trolley, stemsleutel en een flinke collectie reservesnaren.

Proefspelen en bezichtigen is mogelijk in Utrecht. Neem voor meer informatie even contact op via 06 24 34 03 75.

Naam: Joost Verheggen
Telefoonnummer: 06 24 34 03 75
E-mailadres: mail@joostverheggen.nl

Geplaatst op: 15 juli 2021

Gezocht: professioneel harpist voor liedduo

Ik ben op zoek naar een harpist om samen te werken naar een concertprogramma met Franse muziek (zoals Fauré).
Ik ben sopraan en woon in Barendrecht.
www.karinhoenselaar.nl

Naam: karin hoenselaar
Telefoonnummer: 0644456926
E-mailadres: karinhoenselaar@icloud.com

Geplaatst op: 15 juni 2021

Performance Manager nodig

Hallo

Voor het geven van optredens en het geven van harpworkshops zoek ik iemand die dit voor mij kan organiseren. Ik speel intuitief harp op de eenwieler en op de loopbal.
Ik ben vooral actief in Limburg, maar ik kan af en toe ook tot 200 km van huis zijn mits een gedegen reiskostenvergoeding en er goede faciliteiten voor backstage, overnachting en een degelijke maaltijd geregeld zijn.

Vergoeding in overleg.
Stichting Harp Nomad
facebook.com/harpnomad

Naam: Antoine Theunissen
Telefoonnummer: 064435723
E-mailadres: info@harpnomad.com

Geplaatst op: 1 mei 2021

Gevraagd: transporthoes voor Lutgerinkharp

Zie titel.

Naam: Linda Simonse
Telefoonnummer: 0636011458
E-mailadres: Daanenlies@gmail.com

Geplaatst op: 8 april 2021

harpkist te koop

Te koop: een harpkist van een Lyon & Healy style 15 ( semi grand) t.e.a.b.

Naam: Alex Bonnet
Telefoonnummer: 06 38 797 000
E-mailadres: harpalexbonnet@gmail.com

Geplaatst op: 8 april 2021

Harpkist voor concertharp

Harpkist voor (grote) Salvi concertharp.
Ongeveer 60 jaar oud.
Locatie: Ohé en Laak

Vraagprijs € 200,–
Jan Rijkers
grotejanneman@hotmail.com

Geplaatst op: 4 maart 2021

Advertenties op het prikbord worden na een half jaar automatisch verwijderd.