Eerste Lage Landen Harpweekend

24 februari - 25 februari 2018
Bosbeekweg 19, Bennekom, Nederland

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat we op 24 en 25 februari 2018 een harp weekend organiseren! Het thema is Bretagne, en daarom hebben we natuurlijk een Bretonse harpist uitgenodigd: Tristan le Govic!

Dit weekend komen we bij elkaar met harpisten van jong en oud, van alle niveaus om samen een leuk weekend muziek te maken en elkaar te leren kennen.

Wat kun je verwachten?

We beginnen op zaterdag om 9:30 uur met een kennismaking onderling én met de docenten.
Vervolgens zijn er door de dag heen verschillende workshops van Tristan, Nanja en Anouk. Om deel te nemen aan de workshops word je ingedeeld op niveau. Er zijn 3 groepen: kinderen, beginners/ervaren beginners, gemiddeld gevorderden/gevorderden.

Het thema van het weekend is Bretagne, je kunt dus verwachten om veel Bretonse muziek te horen. Daarnaast geven we Bretonse dans en komt het thema terug in knutselactiviteiten, het eten (crepes) en overal anders waar we het kunnen bedenken.

Naast de workshops is er ook:

  • Een concert van Tristan
  • Een harp sessie (met mogelijkheid voor ouders/bekenden met andere instrumenten om mee te doen)
  • Einde-avond relax concert
  • Zondagochtend yoga
  • Knutselactiviteiten voor de kinderen (en volwassenen die mee willen doen)
  • Open podium

Dit alles vindt plaats in het Nivonhuis Bosbeek in Bennekom. Een prachtige locatie met overnachtingsmogelijkheid en veel natuur.

Het weekend begint op zaterdag om 9:30 uur en eindigt op zondag om 17:00 uur. Overnachten is mogelijk, maar niet verplicht.

De kosten voor dit weekend bedragen 100 euro.

Meer informatie op: www.harpiste.nl 

Geplaatst op 17 januari 2018


Lees verder: