Mürnseer enkelpedaalharp te koop

Prachtige Oostenrijkse Mürnseer volksharp / enkelpedaalharp met 40 darmsnaren te koop, inclusief bijpassende kruk, hoes, stemsleutel en reserve snarenset. Een mooi totaalpakket om goed uitgerust aan het harpspelen te beginnen! Net als ik heb gedaan ruim een jaar geleden. Losse onderdelen verkopen heeft daarom niet mijn voorkeur.
De Mürnseer harp is in uitstekende staat geeft een prachtig warm geluid en heeft geen beschadigingen. Na ruim een jaar met veel plezier op deze fijne harp te hebben gespeeld, maak ik de overstap naar de concertharp. Anders had ik geen reden om van deze handzame harp af te zien! Qua gewicht en lengte praktisch om te vervoeren per auto, als de achterbank geklapt kan worden.
Schroom niet om vragen te stellen, een muziekinstrument aanschaffen is een weloverwogen keuze.

Langskomen en uitproberen / spelen mogelijk (rekening houdend met de aanwijzingen van het RIVM vanwege het Corona virus).

Alle specificaties zijn te vinden op Marktplaats
Totaal inclusief harpkruk, harphoes, stemsleutel en reservesnaren met 10% korting:

Naam: Swana van Schaardenburg
Telefoonnummer: 0629010234