Ons prikbord met weetjes en diverse advertenties.

Plaats advertentie

David, Concertharp, honingkleur ahorn, bouwjaar 1994

Mooie klank en in zeer goede staat, in maart 2017 gereviseerd, en geïntoneerd met nieuwe pedaalleertjes.
Met veel plezier heb ik al die jaren gespeeld op deze bijzondere harp. Mijn huidige werk richt zich steeds meer op het spelen van de kleine harp. Ik ben op zoek naar een goed huis voor deze harp. De bassen zijn in april 2017 vernieuwd. Salvi blauwe hoes, voethoes en zuilhoes.
Prijs: 16.500 Euro
Nieuw kost deze David 39.000 Euro
Contact: Anne Koene, mobiel 06-48944598, Amsterdam

Mooie Salvi Mia harp te koop

Te Koop:
Mooie Salvi Mia harp (mahonie) met 34 snaren
5,5 jaar oud
Zojuist gereviseerd/geïntoneerd
Compleet met stemsleutel, stofhoes, Salvi transporthoes en een vijftal nieuwe snaren (nog in verpakking).
Prijs: €1950,-

Pauline Wijers
pmwijers@yahoo.com

Te koop: Harp gebouwd door Willem Lutgerink

Mooie gebruikte harp 34 snaren. Vraagprijs €1.150
Gebouwd door Lutgerink.
Onze dochter speelt niet meer, helaas. Een mooi instrument dat de moeite waard is om weer bespeeld te worden!

Annemarie van Breugel
vanbreugelannemarie@gmail.com

zingende harpist gezocht

Ik organiseer een evenement, het Gala 2018 voor studenten, docenten, stafleden en sponsoren, van het EuroCollege in Rotterdam & Amsterdam. Wij zijn druk bezig met het invullen van het programma voor tijdens het diner voorafgaand van het feest, dit wordt een diner dansant met gedurende het diner volop entertainment. Als openingsact zijn wij op zoek naar een harpist, het liefst iemand die daarbij ook kan zingen.

E-mailadres: carlijn_balk@hotmail.com
Telefoonnummer: +31620225511

Geplaatst op: 4 maart 2018

te koop : ,,Goldene Leier”

kleine Lier te koop
,,Goldene Leier”
Atelier W.Lothar Gärtner
700 euro

Sil Brink
E-mail 715okok@gmail.com

Pieter Thijssen harp Arthur te koop aangeboden

Prachtige keltische harp te koop aangeboden. Model Arthur :

Keltische harp met 34 snaren, darm, A 1e okt.- C 6e okt. Een instrument van 1e kwaliteit materialen, licht gebouwd, iets lagere snaarspanning, spreekt makkelijk aan en is licht bespeelbaar, met ‘n heldere klank en ’n groot volume. Uitgevoerd in mahonie of ahorn met een massieve fichte topplaat. Houtsnijwerk van Keltische motieven, op stam en nek. Inlegwerk in de topplaat. Camac ½ toonmechanieken. Gewicht 9,5 kg. Hoogte: 137cm

Marjo van Nuland-Mous
Telefoonnummer: 0619985525
E-mailadres: josenmarjo@hotmail.com

Geplaatst op: 4 maart 2018

Te Koop Triplett Harp Christina (kersenhout)

Ik zoek een goed nieuw thuis voor mijn Triplett Christina Harp. Ik heb de harp in 2011 gekocht en heb een korte periode (intuïtieve) lessen gevolgd voor harp therapie. Op dit moment gaat mijn weg een andere kant op. Fijn als mijn mooie harp een fijn nieuw thuis krijgt.
Ik verkoop de harp, compleet met accessoires. Denk aan lapbar, standaard, stemapparaat en stemsleutel en een prachtige draagtas (ook als rugzak te dragen) voor het vervoer. Bij de harp hoort ook een draagband zodat je al spelend rond kunt lopen met de harp.
Ik vraag als prijs Euro 1400,–. Ik woon in Haarlem en ben ’s avonds het beste te bereiken.

Saskia Vincken
Telefoonnummer: 0623493580
E-mailadres: s.vincken@upcmail.nl

te koop Hans den Brok harp

Mooie harp met 29 snaren. De maten zijn 1.005x 0.60m . De onderste 6 bassnaren zijn metaal, de rest nylon. Er ontbreken er helaas twee (dus 27 snaren aanwezig). De klankkast heeft een flauwe scheur, waardoor een harp docente van de muziek school, hem niet durfde te stemmen, om te kijken in wat voor verdere staat hij zich bevindt. Dat is dus aan de liefhebber, om te besluiten hem te laten restaureren, of origineel te laten. De harp is reeds 25 jaar in bezit van mijn vrouw. Daar hij tweedehands is aangeschaft, is het precieze bouwjaar ons niet bekend. Wij vinden het moeilijk er een prijs aan te geven, dus is een eerlijk bod een idee? Het is fijn als hij bij een liefhebber terecht komt. Meer foto’s op aanvraag.

Contactgegevens:
Daan Schoorl, 0614878692
daan.bregje@gmail.com

Geplaatst op: 12 februari 2018

Salvi Diana Te koop

Harp te koop
De bouwer is Salvi (Italië), de harp heet Diana. Bouwjaar 2000.
In de officiële brochure staat het volgende:
“A treasured beauty, audiences worldwide are enchanted by the romantic styling of the Diana’s fluted column, the delicately shaped soundboard and the deep, warm tone.”

DIANA
Extreme height 74 inches
Extreme width 39,1/2 inches
Weight 88 lbs.
Extreme soundboard-width 21 ½ inches
Number of strings 47
Range Top Oct. G to 7th C

De harp staat inmiddels 1 jaar opgeslagen.
Enkele snaren dienen vervangen te worden.
De vraagprijs is Euro 12.500,—.
Contact: f.groot6@kpnplanet.nl

Geplaatst op: 6 februari 2018

Salvi Arianna zu verkaufen

Ich verkaufe meine traumhafte Salvi Arianna!

Sehr weicher, großer, tragender Klang mit brillantem, warmem Diskant. Baujahr 1991. Komplette Besaitung mit Bow Brand Natural Gut, regelmäßiger Service (zuletzt 10/2016, Billy Hornby), Pedale mit Lederumwicklung, inklusive dreiteiliger Salvi-Transporthülle und Samtcover. Kann in 45134 Essen probiert werden.

Das Instrument wurde bis 2002 von Prof. Godelieve Schrama gespielt.

Preis: 19 000 Euro (Neupreis ca. 37 000 Euro)

Kontakt: mail@susannebuerger.de, Tel: 0173 – 325 11 44

Geplaatst op: 1 februari 2018

Advertenties op het prikbord worden na een half jaar automatisch verwijderd.