Ons prikbord met weetjes en diverse advertenties.

Plaats advertentie

te koop Hans den Brok harp

Mooie harp met 29 snaren. De maten zijn 1.005x 0.60m . De onderste 6 bassnaren zijn metaal, de rest nylon. Er ontbreken er helaas twee (dus 27 snaren aanwezig). De klankkast heeft een flauwe scheur, waardoor een harp docente van de muziek school, hem niet durfde te stemmen, om te kijken in wat voor verdere staat hij zich bevindt. Dat is dus aan de liefhebber, om te besluiten hem te laten restaureren, of origineel te laten. De harp is reeds 25 jaar in bezit van mijn vrouw. Daar hij tweedehands is aangeschaft, is het precieze bouwjaar ons niet bekend. Wij vinden het moeilijk er een prijs aan te geven, dus is een eerlijk bod een idee? Het is fijn als hij bij een liefhebber terecht komt. Meer foto’s op aanvraag.

Contactgegevens:
Daan Schoorl, 0614878692
daan.bregje@gmail.com

Geplaatst op: 12 februari 2018

Salvi Diana Te koop

Harp te koop
De bouwer is Salvi (Italië), de harp heet Diana.
In de officiële brochure staat het volgende:
“A treasured beauty, audiences worldwide are enchanted by the romantic styling of the Diana’s fluted column, the delicately shaped soundboard and the deep, warm tone.”

DIANA
Extreme height 74 inches
Extreme width 39,1/2 inches
Weight 88 lbs.
Extreme soundboard-width 21 ½ inches
Number of strings 47
Range Top Oct. G to 7th C

De harp staat inmiddels 1 jaar opgeslagen.
Enkele snaren dienen vervangen te worden.
De vraagprijs is Euro 12.500,—.
Contact: f.groot6@kpnplanet.nl

Geplaatst op: 6 februari 2018

Salvi Arianna zu verkaufen

Ich verkaufe meine traumhafte Salvi Arianna!

Sehr weicher, großer, tragender Klang mit brillantem, warmem Diskant. Baujahr 1991. Komplette Besaitung mit Bow Brand Natural Gut, regelmäßiger Service (zuletzt 10/2016, Billy Hornby), Pedale mit Lederumwicklung, inklusive dreiteiliger Salvi-Transporthülle und Samtcover. Kann in 45134 Essen probiert werden.

Das Instrument wurde bis 2002 von Prof. Godelieve Schrama gespielt.

Preis: 19 000 Euro (Neupreis ca. 37 000 Euro)

Kontakt: mail@susannebuerger.de, Tel: 0173 – 325 11 44

Geplaatst op: 1 februari 2018

Aangeboden: Harp Caerleon Elaine 27

Aangeboden: harp met 27 snaren. Merk Caerleon Elaine 27. Kleur blauw. De harp is door ons eind 2015 gekocht en ruim anderhalf jaar gebruikt. De nieuwprijs bedroeg € 995,-. De harp verkeert in prima staat. Alleen aan de achterzijde is een kleine beschadiging van de lak aanwezig. De harp is bij uitstek geschikt voor beginnende (jeugdige) harpspelers. De harp kan makkelijk vervoerd worden omdat de pootjes losgedraaid kunnen worden. De harp komt met stevige, gewatteerde hoes en stemsleutel. De vraagprijs is € 700,-.
De harp dient te worden opgehaald in Drenthe.

Contactgegevens:
Frank van der Velden
frank@velden-advies.nl

Geplaatst op: 22 januari 2018

Salvi harpkar, gratis afhalen

De kar is nog goed te gebruiken.

Alleen de sluiting van de band moet worden vervangen.

Welke harpist(e) kan ik blij maken met deze kar? Gratis afhalen in Landsmeer.

mail: harp@merelnaomi.nl of bel 06-44958663

Merel Naomi

Geplaatst op: 2 januari 2018

David, Concertharp, honingkleur ahorn, bouwjaar 1994

David, Concertharp, honingkleur ahorn, bouwjaar 1994 Mooie klank en in zeer goede staat, in maart 2017 gereviseerd, en geïntoneerd met nieuwe pedaalleertjes. Met veel plezier heb ik al die jaren gespeeld op deze bijzondere harp. Mijn huidige werk richt zich steeds meer op het spelen van de kleine harp. Ik ben op zoek naar een goed huis voor deze harp. De bassen zijn in april 2017 vernieuwd. Salvi blauwe hoes, voethoes en zuilhoes. Prijs: 18.500 Euro Nieuw kost deze David 39.000 Euro Contact Anne Koene, mobiel 06-48944598, Amsterdam

Geplaatst op: 2 januari 2018

Advertenties op het prikbord worden na een half jaar automatisch verwijderd.